Czekoladowy zawrót głowy

Uczniowie klasy IIIb otrzymali zaproszenie do manufaktury Beskid Chocolate w Węgierskiej Górce, gdzie spędzili niezapomniane chwile. Stworzyli własne tabliczki czekolady, które nadziewali owocami, bakaliami i cukierkami. Następnie pakowali je w samodzielnie dekorowane pudełka. Delektowali się gorącą czekoladą oraz pysznymi lodami. Na zakończenie każdy uczestnik otrzymał Dyplom Chocolatiera.
Bardzo słodko dziękujemy i kłaniamy się nisko sponsorom!!!

Renata Czech

images/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (1).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (10).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (11).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (12).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (13).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (14).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (15).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (16).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (17).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (18).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (19).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (2).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (3).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (4).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (5).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (6).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (7).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (8).jpgimages/3b-warsztaty-czekolady-2023/800_1 (9).jpg